Förlåt mig för att jag är så här :(

Mina känslor, åååhh jag och mina känslor. Varför jag kan inte vara "normal" och sluta reagera på så jävla mycket skit? Varför är jag så jävla svartsjuk?
Smsade lite med min kompis som är nere i Kos idag, fick reda på att hon hade sex med en av killarna (samma som hon hade förra året) och sen drog hon upp att den snälle killen (rhodoskillen) hade tagit upp att hon addade alla andra på fb förutom han. Varför dra upp det för mig ens? Det känns som hon försöker sänka mitt redan låga självförtroende, som att alla jag fått kontakt med vill ha henne. Ja förlåt mig för att jag inte ser ut som henne, förlåt mig för att mina kompisar får alla de snygga, söta killarna medans jag får dras med idioterna som bara vill ha sex.. FÖRLÅT MIG! En vanlig människa hade inte reagerat såhär, så ser ni vad jag menar nu? 

Sen nyheten! D kommmer till Malmö imorgon, han har ju varit på semester i sitt hemland en månad nu. Antingen hör han av sig eller så kommer han skita i det. En del av mig hoppas ju att han hör av sig, men samtidigt hoppas jag att han skiter i det. Men just nu vinner majoriteten att han ska smsa mig, men bara smsa. Träffa hade jag kunnat göra men då hade vi bara haft sex och då hade jag bara mått dåligt efteråt. Så vi får se, vill åtminstonde ha vaxningen gjord innan vi träffas igen. Han kan väl få en trevlig överraskning ;) 
Ni lär nog få reda på om han smsar eller inte, jag lär ju få panik oavsett ha ha! 

Nu ska jag betala två räkningar till mamma, sätta tvn på mute och sen ska jag kolla pretty little liars.. får inte nog :|  

xoxo // someone somewhere in universe 

Pretty little liars

Precis kollat två avsnitt av pretty little liars, fan helt besatt. Satt och kolla på det via mobilen igår, och datan i förrigår. Nu kommer jag aldrig kunna se det på söndagar längre, ligger helt i förväg. Sen vet jag saker som händer längre fram, i säsong 2 och allt. Så nu vill jag bara komma diiit, se vad som händer, hur det händer, när det händer. Så många frågor, så lite svar :(
Veeem mördade Alison? I wanna know, NOW!
Och vem fan är A? Alison kanske fortfarande lever? Eller?
Det kanske är Jenna som är mördaren, eller hon Hannas bästa vän. Tror fan heller det är Toby eller Noel, inte Ian heller. Inte heller Lucas.. sååå tell me, vem är det?
Eller nej, berätta inte. Jag ska ta reda på det själv. Meeen, the question.. har man redan fått reda på det i säsong två eller man måste vänta ännu längre? Sån bullshit isf.. sånt vill pallar jag inte med ;O vill ju veta NU! Detta gör mig tokig haha.

Jag går verkligen in i serier, jag gillar den bäst, nej den. Bestämmer mig aldrig och när avsnittet slutat så attackerar jag min lillasyster för mer information trots att jag vet att hon inte vet mycket mer än mig :( 
Gillar Toby, han är söt och Noel -> myyycket fin. Sen gillade jag han Wren också, han som va tillsammans med Spencers syster med kysste Spencer (great move! hah)
Får fortsätta kolla imorgon, trots allt söndag så då får man vara lite lat av sig haha :D

Inte bra.

Alltså jag vet inte vad jag ska ta mig till längre.. Detta är egentligen enormt privata grejer att prata om, men vill liksom inte ta det med mina kompis för jag vill inte de ska tycka synd om mig. Vet att folk har det enomt mycket värre, men det här är heller inget kul.
Jag, pappa och min lillasyster va iväg innan idag dit pappa hade bjudit in några av sina vänner. De drack, och pappa älskar öl så ja ni kan väl gissa vad som fanns i hans glas. Inte va det vatten iaf. Och det är som att han är kvar i grupptrycks stadiet, för fan vad han drack. Han och en av hans kompisar tog med sig massa öl i fickan påvägen hem (moget) och sen hade han 10öl i bilen redan!

Han va redan packad när han kom hem, men självklart fortsatte han dricka här. Känner mig rädd ibland när han gör det fan :| sen har han sprungit här och dragit upp massa samtals ämne som han redan haft med mig 3 gånger innan IDAG. Känns absolut inte okej alltså..
Sen för en stund sedan satt han i köket, helt ensam i mörkret. Mamma med systrarna i storarummet och jag i mitt rum, sen hör vi en duns. Då har pappa trillat ihop på klinker/kakelgolvet, jag och mamma hjälper han upp men han ber oss gå och lägga sig. Hatar verkligen när han blir sådär, då blir jag fan mer rädd än jag redan var. Nu har han iaf tagit sitt förnuft till fånga och gått och lagt sig. Vill fan inte gå upp imorgon, känns förjävligt.. Intebraintebraintebra :/

Jävla väder...

Joo, bara för jag babblade på om förra sommaren så glömde jag nämna. Blev precis bjuden på fest haha, men de som bjöd känner inte alla min vänner och de som de väl känner det är de som är utomlands. Förstod ni?

Jag känner festfolket -> festfolket känner de kompisarna som är utomlands -> festfolket känner INTE de som är kvar i Sverige.

Så jag fick tacka nej, eller jo har ju vissa kvar som känner dem med antingen har de redan sagt nej eller så är de på någon annan fest.. Så bull kan det vara, jävla lördag och JÄVLA REGN!

I know what WE did last summer!

Kan inte säga så mycket om vad jag gjort denna dagen för då lär jag avslöja vart jag befinner mig, och det får ju inte hända haha. Då måste jag ju nästan byta namn på bloggen, för de lär ju inte passa.

Det regnar iaf här, så mycket kan jag ju berätta.. Jag sitter här och kollar ut på detta "underbara" regnet som bara öser ner över staden, medans jag tänker på hur mina kompisar i Grekland nu förbereder sig för att dra till resturang och sedan ta över gatorna där nere. Riktig bitter känsla, så jävla orättvist!
Fick ett sms av min kompis där nere ifrån imorse, killarna vi träffade förra året på Rhodos de är visst på exakt samma hotell som dem nere i Kos. Vad är sannolikheterna att det sker? Seriöst.. Ville typ sätta på mig första bästa flyg direkt, men har kollat upp priserna och det är mer än vad jag har råd med :( tyvärr.
Sen sa hon att alla killarna inte är med, så killen jag hade sex med där nere han är förmodlingen kvar i Sverige han också. Undra om han va rädd för att resa? Han kanske inte vågar med tanke på vad som hände förra sommaren? x) hahahah. You wanna know?

Va på rhodos förra sommaren som sagt, vi kom på söndagen killarna kom på onsdagen. Vi festade med dem rätt mycket och hade efterfester i vårat rum på nätterna (iaf två nätter). Sen kom fredagen, det va ladies night på pacha och guys night på toxic. Efter två timmar slog de ihopa festerna och vi träffade sthlms-killarna som vi kallar dem, de var ju ändå 11st haha. Och jag tyckte två styckna va rätt intressanta, en snygg och en snäll. Så den snygga typ skänkte jag till min kompis eftersom jag inte hade snackat med honom. Men den dagen blev han skitfull, spydde i taxi och var tvungen att gååå hem! GÅ! Och han hittade inte ens nykter, så jag erbjöd mig att följa honom hem. På vägen till hotellet tog han mig på brösten, och helt plötsligt började vi strula.
Jag va också redigt packad.. Kom till hotellet, tog både nycklarna till hans rum och mitt rum. Och jag tänker inte ljuga, jag gick in först i vårt rum med flit och han la sig i min säng. Vi strulade, hade sex halvt om halvt (han kom bara in med halva, jag va rätt ny och han va stor ha ha ha). Vi hamnade även i duschen, så efter det lindade jag in honom i min handduk la honom i min säng och sen gick jag över till killarnas rum. Där den snälle killen sov ;o  försökte väcka honom till ingen nytta alls..
Sen blev de tillbaka in i mitt rum, där jag försökte sova men de va ju hopplöst. Även om han sov, så låg han och taffsade på mig resten av natten.

Dagen efter när han vaknade, tog han på sig snabbt och gick utan att säga något. Thanks alot!?
Sen skickade han in den snälle killen för att fråga om han och jag hade sex under natten, för tydligen kom han inte ihåg någonting alls och han hade tjej där hemma. Fick reda på sen att de bara va på "g". Jävligt kul.. NOT.

Långt inlägg jag vet, och har ni kommit ner hit så är jag oehört stolt över er haha!

xoxo // someone somewhere in universe

Dumma val, always comes back to hunt you!

Jag gick och la mig tio igår, hallååå TIO? Vet ni när jag vaknade sen? Först vaknade jag sju, sen lyckades jag somna om. Haha, fan va jag va pigg men ingen i familjen va vaken så pallade inte sitta och vänta så tvingade mig själv att somna om. Sen vaknade jag igen vid tolv, duktiga jag! 14h totalt, ja nästan i alla fall. Om man räknar bort den halvtimmen jag va vaken.

Sen idag reste mina kompisar till Kos :(  Jag skulle egentligen varit därnere med dem nu, om det inte varit för den jävla förskolan jag jobbade på. Hade jag valt subway istället så hade jag haft pengar och då hade jag också haft superroligt i två veckor. Men neeej, jag gör ju som vanligt aldrig rätt val. Så jävla typiskt mig.
Kanske ska berätta.. I slutet av 2010 ringde arbetsförmedlingen mig och fråga om jag var intresserad av jobb/praktik på subway, jag sa ja och de skulle ge personalchefen mitt nr. Någon gång i februari så ringde arbetsförmedlingen mig igen, frågade om de fick ge mitt nummer till en förskola och ja, jag sa ju sa. Samma dag ringde subway mig, vi bokade dag då jag skulle träffa dem och detta gällde då praktik. En kvart efter jag lagt på luren så ringer förskolan mig. Möte samma dag! Och det mötet gick otroligt snabbt, de bad mig komma 8 dagen efter och sen helt plötsligt hade jag praktik där i 3 månader.
Jag gick under dagarna och funderade på om jag skulle välja förskolan eller subway, på förskolan skulle jag ju fått anställning med fler timmar (förmodlingen) och på subway några timmar i veckan (förmodlingen). Så när jag väl kom till subway-intervjun tackade jag nej direkt och berättade om min jävla förskola som jag hellre ville satsa på (dumt val). Men den förskolan lurade mig totalt, när jag jobbat 8h/dagen, 40h/veckan i 3 månader och det blev dags för anställning fick jag bara 75%anställning (6h/dagen). Efter en månad tar de in en ny praktikant och kastar ut mig, jag va för dyr..

Tänk då om jag valt subway istället? Då hade jag kanske fortfarande haft ett jobb och fortfarande tjänat pengar. Istället för att sitta här och söka dem, så jävla dum jag känner mig. Värsta valet jag någonsin gjort, tro mig.. och jag har gjort en hel del dumma val i mitt lilla 19åriga liv.

xoxo // someone somewhere in universe


Yesterdays.

Festade igår ju, hihi. Faktiskt riktigt roligt, till just det stället vi stack till igår brukar jag aldrig ha så kul egentligen. Men igår va ju A.W.E.S.O.M.E! Vi dansade, vi pratade, vi flörtade (Jag flörtade med helt främmande killar, OMG, so not my style?!) Fick reda på efteråt av min kompis att de hade pratat och han ville ha med mig på efterfest. Tänk om hon nu inte pratat med honom, då hade jag aldrig fått veta det och då kanske jag hade suttit här och undrat om det var något fel på mig.
Men efter festen stack vi vidare på en efterfest i en annan del av staden jag bor iii. Jag + 4 tjejkompisar och sen 4 killar (en av dem ägde lägenheten vi partajade i). En av killarna va rätt snygg men han va ett svin, han tror nog att han kan snacka om tjejer precis hur han vill, som att alla finns till för sex.. Men ja, han va med en av mina kompisar. Inte sex och inte strul men tror det hände någonting annat under täcket haha.

Sen va jag med killen som ägde lägenheten, rätt trevlig och sådant men ingen typ jag faller för. Men vi kysstes och sådant, jag va verkligen inte intresserad av någonting annat. Sen nu smsade min kompis mig och frågade om hon fick ge mitt nummer till han, eftersom han ville ha det. Vad svarar man då liksom? :|
Sa iaf ja till henne, men han har fortfarande inte hört av sig så de kanske är lugnt ändå? ;)
Men tillslut i denna lilla berättelsen, jag kom hem åtta imorse! ÅTTA!? Sov fyra timmar totalt så när är jag rätt död, haha :(

Hade tänkt lägga mig i sängen och kolla på lite tv-serier, fryser rätt mycket så vore rätt skönt att bädda ner mig under täcket. Mmmmhmm :D

xoxo // someone somewhere in universe


Fiesta.

Det är onsdag och jag ska uuuuut. Jag och några polare ska dra ut ikväll, så de blir först förfest och sedan är partyt igång. Jag vet det är mitt i veckan.. men vafan, de åker ju utomlands om några dagar. Och en åkte igår, kommer känna mig helt alone :(
Men nu är nog maten klar, bäst att få i sig lite så man inte dricker på tom mage. Sånt har aldrig slutat bra för mig, haha. Sen tar jag mig bacardi under armen och drar till bussen.

Bloggen, vi hörs imorgon igen :D

xoxo // someone somewhere in universe

Inse, de kommer i små steg.

Nu när det är dags att inse sanningen så är de också dags för mig att inse, att ni är tillsammans. Hur snygg jag än tycker du är och hur mycket du än säger att jag är söt så har du en annan. Jag orkar inte komma mellan er, jag vill inte komma mellan er. Vi förblir vänner för jag känner inte för någonting annat, och innerst inne vet jag att vi inte ens har en chans. Du hade dumpat mig så fort du sett mig, time to face the fact.

Face the fact.

Ibland måste man inse sanningen. Vet inte riktigt vad mer jag ska säga, för jag kan inte sätta ord på mina känslor just nu. Men jag sitter med gråten i halsen och jag vet inte ens varför..
Jag lever i en fantasivärld, det som händer runt mig händer egentligen inte. Varje gång jag är ensam, eller det kan t.o.m vara när jag är runt människor så fantiserar jag mig bort därifrån. Där allting är perfekt, i en värld där jag får de jag vill ha, ser ut som jag vill och mår så bra som jag bara kan. Och jag hoppas, mitt hopp är alltid där. Att folk ska se mig på ett nytt sätt, att jag ska bli något annat än vad jag är.
Men jag måste inse sanningen, jag är inte så snygg som jag vill vara, jag mår inte så bra som jag vill göra, jag lär aldrig få den killen jag vill ha, jag lär aldrig leva det livet som jag vill göra. It's time to face the fact, I'm nobody.

Annars så klickade jag hem en klänning igår, men tror att jag kommer se ut som ett tält i den. Inte direkt optimistik längre, fan vad jag sjunkit lågt under dagen :/ fan också!

xoxo // someone somwhere in universe som inte pallar längre


Just my style.

Firade min älskade kompis 20års dag idag, först bowlade vi och sedan drog vi inåt centrum för att äääta. Lövbiff med pommes och en cider till det gjorde min dag! Fyfan vad det var gott, helt perfekt tillagat. Och ni kanske undrar hur det gick på bowlingen? Jo, första rundan vann födelsedagsgrisen med 2 poäng före mig den jäveln men andra rundan lyckades jag vinna :D DUKTIG JAG ÄR!
Nu äter jag hemmagjort fruktsallad och försöker känna mig nyttig, men det är lite svårt med pommes, bearnaisesås och cider i magen. Menmen, får stå mitt kast.

Är även skit trött, skulle upp halv elva imorse meeen nej pappa hade andra planer. Det ringde på hans lur och inte är han tyst när halva lägenheten sover neeej, gick upp en timme tidigare än vad jag skulle. Somnade fan på bussen hem, PINSAMT? liiite iaf. Får väl ta och lägga mig snart, men ska nog kolla på nelly.com först. Kanske hittar någon klänning man vill ha. Planerat in lite fester de kommande veckorna så varför ska man inte se bra ut då? Men jag och pengar, vill helst spara dem så blir inte förvånad om jag inte klickar hem något alls. Just my style.. Men nej, någon billig rea klänning borde jag väl hitta eller?! Ska sluta skriva här och se till att leta klänningar istället, PENGAR PÅ KONTOT :D

xoxo // someone somewhere in universe

pull it together!

Va som sagt hos en kompis igår, vi kollade massa film och åt en MASSA skit. Vi började med "sex, love and lies" och sedan gick vi vidare till "honey" och tillslut blev det någon maffiafilm som visades på tvn. En bra kväll med mycket skitsnack, och då menar jag verkligen mycket. Tog igen det senaste, sånt som hon inte visste och fått reda på flera månader efteråt. Tycker fan synd om henne..
Sen åkte jag därifrån och såg till att jag var hemma till halv tre på natten, riktigt härligt på något sätt. Och ändå va jag inte så pigg på att åka till henne när hon väl frågade mig. Men sånt ändras snabbt har jag märkt, jag borde sluta hoppa av från allt bara för att jag tvivlar liiite. SKÄRP MIG!

Imorgon fyller min kompis år, the big 20! Ska fira henne med bowling och sen drar vi vidare till resturang. Men först ska jag på möte som vanligt på måndagar, och pengarna rullar sakta med säkert in på kontot samtidigt :D moneymoneymoney, vem vill inte ha det?

Movie with friend.

Hinner inte/orkar inte blogga för mycket idag, så tänkte bara säga att typ jag ska snart dra vidare till kompis. Lite filmkväll i sista minuten, men de blir säkert bra. Ska bara byta om sen drar jag, ha en härlig lördag annars :D

xoxo // someone somewhere in universe


Distance friend

Börjar undra om jag inte ska ha min mens snart, stör mig på allt och gör jag inte det så känner jag mig sjukt nere. Dessutom har jag ont i brösten, det är typ de första jag märker de på.
Min kompis från Brasilien är hemma i 3 månader, men sen ska hon tillbaka igen typ för gott "jag gillar Sverige, men det är inte för mig". Har fått känslan av att vi här inte betyder ett skit för henne, vår vänskap kan man praktiskt taget skita i nu för den lär praktiskt taget inte hålla. Hon ska studera där nere och sånt, så den enda kontakten vi har lär vara på facebook. OCH där skriver hon bara på portugisiska numera, så hur ska jag veta vad hon gör, vad hon tycker, hur hon mår?   För hon skriver ju inte till mig..
Sen här i Sverige var hon duktig, hon skötte skolan och festade aldrig (hon gillade t.o.m inte folk som höll på med sånt "skit"). Sen nu är hon helt igång där nere, har en ny kille varje vecka m.m. Yeah, player or what do you say?

Sen en annan, vi va bara vänner ett halvår. Men fan vad jag gillade det :/  Saknar henne som fan, vill ta kontakt med henne igen men det var inte jag som gjorde fel så varför ska jag göra det egentligen? Jag vet inte vad som hände, jag fick jobb och sen helt plötsligt tog hon bort mig från face och sen va hon helt kall. Sen bröt hon totalt. Sen nu har hon flyttat till London, så nu är det omöjligt för mig att få kontakt med henne. Jo via facebook, men inget annat. Sen är jag inte ens säker på om hon saknar mig :S Tänk om hon inte gör det, så jävla dissad man känner sig efteråt i sådana fall..
Just nu mår jag skit, varför har man kompisar ens? :S

Jävla idiot!

Åååh, fan va man kan bli sur! Jävla pappa alltså, och han är den enda mannen man ska lita på i sitt liv? Fan heller, han är väl den sista jag litar på..
Eller ja, lita och lita, de handlar inte detta om egentligen.
Det är så att min mormor har varit sjukt ett bra tag, ni vet typ på väg att bli senil blablabla. Har inte riktigt följt med för vår kontakt slutade för några år sedan, så allt jag vet är att hon är rätt så knäpp. Hon har tydlingen åkt till psyket nu, eller något liknande. Och hon har två katter, så vi skulle fixa tillfället boende åt dem idag. Så blev det lite sent, så jag bjöd på mat idag. Men pappa va inte hungrig, eller ja, det var för sent för honom att äta (så nu dricker han på tom mage istället, SÅ JÄVLA MYCKET BÄTTRE?.. my ass).
Det blev pizza till mig, mamma och lillasyster (den äldsta lillasystern sover över hos kompis). Sen när jag är ute i köket och lämnar kartongen så får jag höra detta av pappa:

- JA, tack för maten!

HAN VILLE JU FÖRHELVETE INTE HA MAT, NU FÅR HAN FÖRFAN GE SIG. Ofta man behandlar sin dotter så.. jag vill ha jobb. Försöka stå ut med han ett halvår till, sen ska jag fan ta mig flytta till Usa ett år. För de tror han ju inte heller att jag lyckas med, härligt stöd man får av sin pappa va? WAY TO GO DAD!   NOT..

xoxo // someone somewhere in universe

An end of an era.

Kollat på Harry Potter idag. Har kollat på alla filmerna (inte idag då alltså) men aldrig liksom varit så fascinerad av dem ändå, men ändå kollat för har jag ändå sett ettan så måste jag ju se tvåan. Och nu vart det slut, inte för jag bryr mig så mycket för filmerna har inte haft någon wow-faktor över sig tidigare. Men den sista nu var skit bra ju! Den kan jag nog se om utan att somna, faktiskt x)

Annars har jag inte gjort så mycket idag faktiskt. Bantningen går väl inte så bra, kände mig relativt smal igår innan jag somnade. Och imorse bestämde jag mig för att sluta med pasta, ris, potatis och vitt bröd förutom på fredag&lördagar. Men de höll inte så länge, åt pasta till middag med köttbullar. Sen kladdkaka till efterrätt (VARFÖR KAN JAG INTE HÅLLA MIG IFRÅN DET?!)
Men vet ni vad? Jag känner mig inte hungrig nu iaf. Det är väl alltid possitivt?
Får ändra på mig tills imorgon, får försöka mitt bästa iaf..

xoxo // someone somewhere in universe

Thoughts

Känns som att jag har mycket att skriva om, men ändå ingenting. Jag tänker på allt men ändå inget.
Två av mina kompisar ska åka till Kos nästa fredag, en kompis ska åka till Kreta på tisdag med sin pojkvän, en är redan i Turkiet, en har precis kommit hem efter ett år i Brasilien and she's going back snart igen, en har varit i Libanon, en ska iväg till Vietnamn med sin pojkvän, en har en planerad resa dock vet jag inte vart än.
Är de bara jag som ska stanna hemma i Sverige detta året?

Finns så mycket jag vill göra, men för det krävs pengar och för att få pengar krävs ett jobb och ett sådant har jag inte. Jag vill till Ecuador och hälsa på familjen jag bodde hos förra året, jag vill till Spanien eller Grekland och bara sola, jag vill till Usa ett år som aupair, jag vill till Thailand i vinter. Jag vill vara den som mina kompisar är svartsjuka på, inte vara den som är svartsjuk på mina kompisar :(
Så just nu känner jag att jag bara vill byta kompisar, and I don't like this feeling..

Samt försöker jag gå ner i vikt, men hur fan det ska funka vet jag inte. Förra gången kände jag mig jätte duktig, och jag kämpade verkligen. Nu har jag bara hållt på i två dagar och jag håller redan på att ge upp. Försöker äta så lite som möjligt, dricka så mycket vatten som jag kan. And sure, so far so great. Men jag kan inte sluta tänka på mat. Vad gott det hade varit med en hamburgare här, eller subway, eller chiiiips. Reklamerna på tvn gör inte det hela mycket enklare. Och på vågen syns ingen förändring.. JAG VET att resultat kommer inte så snabbt, men de borde väl märkas liiite på hektona att man knappt ätit under dagen?!
Och jag känner mig helt uppsvälld och vågar inte kolla på magen för jag är rädd att jag ska börja gråta.
Ännu en sak jag behöver pengar till, en personlig tränare som kan pusha mig till att gå ner i vikt. För mina kompisar hjälper ju inte direkt, allt de säger till mig är att jag inte behöver gå ner i vikt (men börjar undra om de inte säger så bara för att jag ska fortsätta vara tjock så de kan känna sig nöjda över sig själva..).

ÅÅÅHH, är inte på humör för någonting längre. Kommer snart kasta ut tvn och datan också, är de inte tråkiga tv-program så dödar datan mig. För här händer aldrig någonting nytt längre :( 
FAN VA SUGEN JAG ÄR PÅ NÅGOT GOTT.. men kan inte. Måste banta!

Home again!

Barnvakt var ju rätt skönt ändå, så jävla glad att killen inte är äldre (han är 1år). När jag kom sov han, men han vaknade rätt snabbt. Sen när föräldrarna stack ut så värmde jag lite mat fick i han det, sen kollade vi lite på tv. Vid åtta försökte jag få han att somna, men han bara grät så de funkade inte direkt. La han bredvid mig i soffan tills han blev trött, sen in i sängen igen. OCH GISSA VAD? han somnade :D
Sen låg jag där i soffan och kollade tv, yeees jag låg i deras soffa.. so what, de sa till mig att känna mig som hemma ;)

Sen hämtade snälla pappa mig, hääärligt!
Och nu är jag skit hungrig, drack naturdiet till frukost + nektarin, drack naturdiet till lunch och sen åt jag vanlig middag med familjen innan jag drog vidare. Jag borde ta en nektarin meeen allt jag kan tänka på är chips :(  ska testa med en nektarin. Annars så väntar jag tills mamma går ut med hunden och då snor jag lite chips från köket (om jag kan svika mig själv på det sättet). åååhh :(

Check!

Sååå, då kan man stryka de samtalen från listan. Har bokar tid på vårdcentralen den 16de augusti, tid på ungdomsmottagningen den 16 augusti, brasiliansk vaxning den 4 augusti (slår vad om att jag inte kommer kunna gå efteråt xD), subway är kontaktade även personalchefen (om mailet nu hamnar rätt :|) och tandläkaren pratade jag nyss med, de ska höra av sig på torsdag.  Sen har jag även ett annat möte den 16de augusti.. vill bli aupair så ska på ett gratis informationsmöte på kvällen då haha!
Usch vad skönt det känns, inget mer sådant viktigt att tänka på. JO, att komma ihåg mötena kanske. Men det har jag inskrivit i min lilla mobil kalender (brukar inte ens använda sådan). Sen kanske jag skiter i ungdomsmottagningen, vettifan om jag pallar sticka dit.

Nu ska jag börja klä på mig, och kanske se till att sminka mig? Ska vara barnvakt ikväll åt en super gullig liten dansk pojke. Jobbade på en förskola för några månader sedan och nu har föräldrarna kontaktat mig för att passa deras son ikväll. Men ska inte vara där förrän halv sju, men lär inte blogga mer ändå vad jag vet. Jo, kanske när jag kommer hem. Kan berätta hur det var, the first time for me. HA HA HA!

xoxo // someone somewhere in universe


To do-list.

Ska ringa massa samtal imorgon, så har precis skrivit upp på en lapp massa ställen och nummer. Bara ett av dem handlar om jobb -.-  känns lite dåligt, kanske borde ha lite fler om jobb eller?

- Julias kosmetik (ska boka brasiliansk vaxning)
- Vårdcentralen (måste fixa remiss angående bröstförminskning)
- Tandläkaren (måste fixa sådan grej så jag betalar typ 500:- per år så slipper jag betala när jag väl måste dit)
- Subway (ska kolla om jag kan fixa jobb)
- Ungdomsmottagningen (ska kolla om de finns något annat än p-piller som gör så att min mens kommer när den ska..)

Kanske borde ringa mcdonalds också? Har ju ändå sökt jobb där men inte fått något svar.. Jo, ska nog lägga till dem på listan.

- Mcdonalds (kolla upp hur det går med jobbsökningarna).

Yes, de va väl allt. Va skit trött innan (samtidigt som jag hade huvudvärk) men de har lagt sig nu. Och självklart ska det inte vara någon rolig typ inne på msn :(  typiskt min tur. AAAHH!


Lär dig av dina misstag!

Jag har huvudvärk.. känns som allting nu mot kvällen har gått för fort eller någonting. Men huvudvärk har jag, så blir detta inlägget svårläst så vet ni orsaken iaf x)
Jag var på möte idag igen, är alltid det på måndagar klockan ett. Ska fortsätta ändå tills december, KILL ME?! Efter det stack man till arbetsförmedlingen, men där jag brukar vara är stängt så fick dra till typ arbetsförmedlingen teknik istället. Men nej, de hade också semester så de skickade mig vidare till arbetsförmedlingen vård som låg en bra bit därifrån.. döööööda mig liksom! Jag gjorde allt detta för en liten kråka på ett papper som jag ändå måste skicka iväg. Bara för att få lite mini-pengar, sjukt is all I say. Men skinande sol också, på mobilen står det dock att de ska regna meeen nej, här är hur fint väder som helst. Men gissa vem som gick ut med skinnjackan på sig imorse?! JO.. jag -.-

Sen nu under kvällen följde man med mamma till Ica maxi, att jag aldrig lär mig. Två timmar var vi borta, och ändå besökte vi bara ica och en djuraffär (köpte kattsand). Mammas körkort är indraget eftersom hon behöver något läkarintyg och pappa orkade inte köra. Så jag blev offret.. Jag skulle själv även införskaffa mig ett antal prylar så det var ju egentligen bra att jag hängde med, meeen mamma är otrolig.

Jag - Maaamma, kom nu?!?!
Mamma - Ja, jag kommer. (FÖRSVINNER IN I BLAND HYLLORNA, SEN HITTAR MAN HENNE 10MIN EFTER MED FAMNEN FULL AV SKIT) typiskt mamma!

Men jag fick med mig hem naturdiet iaf, ska knarka det i veckan. Enda jag ska (tvingas) äta är middagen, men den ska jag skära ner på totalt! Och sen köpte jag även deodorant och absolut torr, they said it would work.
Nej, ska nog dra vidare mot sängen. Huvudvärken kanske släpper om jag lägger mig ner? ha ha ha, yeha right!

xoxo // someone somewhere in universe


HÖJDRÄDD?!?!

Satt och kollade igenom lite bilder på facebook. Så såg jag min lillasysters kompis som var på taket på ett höghus, kanske 10våningar(?). Och hon satt riktigt nära kanten, sen började jag tänka på att tänk om jag var där?! En fel rörelse sen hade man åkt över kanten.
Fick sådan konstig känsla, typ svindel. OCH JAG VAR INTE ENS DÄR?!
Har aldrig varit höjdrädd förr, självklart har jag haft respekt för höjder men samtidigt har jag alltid gillat att vara högt upp. Kan det ha ändrats?

I don't know -.-

Not a normal teenager?

Pappa va här inne precis, han har börjat reta mig för att jag sitter och spelar kort om kvällarna. Men jag kommer inte på någonting annat att göra?
Att han va här inne gjorde ingenting, men han var full. Gillar inte när han har druckit, ett enda ord fel sen kan han vara sur flera veckor framåt. Hur kul är det då att vara hemma. Så när han druckit så smyger man på tå här, och undviker att snacka med honom så mycket som möjligt. Att livet ska vara såhär, det känns inte rätt på något sätt. Och självklart började han påpeka att det är lördag och jag sitter hemma, och att han i min ålder va ute och festade, satte på tjejer m.m. Jag vet inte varför, men klarar inte av när han pratar sex. Inte när mamma gör det heller, får sådana konstiga bilder i huvudet som aldrig lämnar. Så när de nämner det ämnet så brukar jag lämna rummet, och dem vet varför.
Men nu vågade jag inte, kändes som jag var fast i mitt eget rum, på min egen datastol. Pallar seriöst inte göra han sur idag, speciellt när man inte har pengar till att flytta..

Sen när han gick så hade en kille på msn som jag brukar snacka med loggat ut, och sen insåg jag att en annan inte svarat mig än. Hela jag blev helt nere, och då börjar jag trycka ner mig själv. That's not cool, men ändå händer det. Inte hjälpte det att jag började spela Petter ft. Veronica Maggio - Längesen heller..
I'm really sick in tha head! Nu kom killen på msn tillbaka, sååå ska återgå till honom.

Städmaskin.

Direkt efter förra inlägget så stängde jag av datan, och jag började faktiskt städa. Jag dammsugade mitt rum samt resten av lägenheten förrutom systrarnas rum (yeees, de delar (6) och toaletterna). Sen kunde jag inte sitta stilla, satte mig i soffan men blev rastlös direkt så gick runt och tog undan lite disk, tvättade av köksbordet, tvbordet + diskbänken och spisen. Dammade av lite hyllor och slängde lite skit saker som inte längre behövs.
Kände mig allmänt duktig!

Sen när jag väl va klar så la jag mig i sängen, och ja, skälvklart så kom föräldrarna hem då.

Lillasyster - Har du legat där hela dagen? Det har varit fint väder och du har inte solat?!?

Hon lämnade mitt rum och strax därefter kom pappa in i rummet.

Pappa - Har du bara legat där? Du hade inte kunnat rulla upp persiennerna eller något?

Hmm, så mycket märker de vad man gjort i denna lägenheten.. TACKSAMT.
Men fick faktiskt höra av pappa en stund senare, "du ska ha en elogè för att du dammsugat!"
- TAAACK! :) finally, bara det jag ville höra.
Nu får vi se om jag kollar film eller något sådant, något ska jag hitta på denna lördagen. JO FÖRESTEN! det blev tjockismat idag, orkade inte fixa något så de blev liite mer än en halv pizza. Resten fick systern, snäll jag är ha ha ha!


Ensam hemma!

Det har varit skit fult väder i flera dagar, regn och mörkt och kallt. Not nice at all.. Och så när det väl blir fint väder vad gör man då??
Jo, man sover till två och startar både tvn och datan direkt. Hur duktig är man på en skala 1-10?!  en 10:a kanske? ;)

Mamma, pappa och syster med kompis är och hälsar på minsta systern som är på kollo en bra bit härfrån. Men jag pallade inte, tog sovmorgon istället haha. Länge sedan jag fick sova så länge, lääänge sedan i say! Men lite dåligt samvete kanske jag har att jag suttit framför datan när jag egentligen kunnat vara ute och bättra på min färg lite. T.o.m katten får lida, stackarn'.
Sen behövs det dammsugas här hemma, kanske kan göra det så slipper jag samvetet? Sen öppnar jag balkongen, släpper ut katten, lägger en stolsdyna på stolen för att det ska se ut som att jag varit ute och solat. Hmm, varför inte?!  ingenting annat för mig.

xoxo // someone somewhere in universe

I got a dream.. that we're gonna work it out.

Kollade precis på Freedom writers, den är så jävla bra. Jag vet inte varför, men jag har alltid velat vara en latina med attityd. Någon som vågar stå på mig själv, kanske därför jag gillar sådana filmer? Eller vara vit och svensk med attityd, vad som bara jag hade mer självförtroende. Men that's it, jag har ju inte det. Därför får jag drömma om det, drömma.. känns som det är allt jag gör. Ingenting som kan bli verklighet iaf.
Vill va grek, vill va spansk. Vill bo i grekland, vill bo i ecuador eller i ett latino samhälle i usa. Vill ha massor av vänner, massor av killar som springer efter en. Vill se ut sådär, vill ha de ögonen, den magen, det håret. Ha dem jobben, tjäna de pengarna..

Men nej, de kär aldrig hända. Det är omöjliga drömmar som fastnat i mitt huvud, mitt lilla skruvade huvud. Jag är svensk, arbetslös och bor i Sverige and that's how it always will be..

Food in my belly!

Är där någon spärr på mig? :S
Jag va duktig imorse och åt två knäckebröd, hade bestämt mig för att inte äta mer. Och skulle jag bli hungrig så skulle jag druckit vatten. Men tiden gick och helt plötsligt kom jag på mig själv med att sitta och bre smör på en macka, tur ägget såg äckligt ut för det slutade med att hela mackan åkte i soptunnan!
Sen bakade syster chokladmuffins, och där gick man åt pillade lite. Men de blev för mycket socker efter halva muffinsen så jag kastade resten (DUKTIG).
Sen korv med bröd till middag, annars brukar jag bara äta två stycken men idag blev det fyra?!?! jävla tjockis.. Och jag skulle egentligen druckit vatten, meeen nej. Det råkade hamna cola i mitt glas, big chocker.. NOT.

Som sagt, absolut ingen spärr på mig. Och nu är jag sugen på iskall cola igen.. Var ska detta sluta?! VAAAAR?

xoxo // someone somewhere in universe

vilken veckodag? don't know anymore..

Japp, och så var det torsdag natt. Fredag imorgon, men sånt känns inte av längre. Hela denna veckan har jag legat en dag efter, men de blir väl så när man inte har jobb. Helgerna blir inte något speciellt längre, jo godis. Men sånt äter jag varje dag känns det som. OCH jag som borde sluta med det också.
Fattar inte, känns som jag minskat med maten både igår och idag men ändå fortsätter jag att gå upp i vikt. WHYY?! :(
Men ja, fredag imorgon. Vad ska man hitta på då? Kanske dra till marknaden, eller ja. Kanske inte ändå, får se vilket väder det blir. Sen på lördag ska familjen till min lillasyster och hälsa på på kollot, men jag har ju inte snackat med henne på ett tag. Så jag kanske inte ska dra dit då? x) ha ha ha. Rolig lördag, sitta hemma och göra absolut ingenting..

Sen jo! Imorse skulle jag ta bussen till mitt möte, och jag va suuupertrött så drog ut lite på att gå ut och ställa mig i kylan. Den bussen brukar alltid vara försenad annars, så varför inte idag. Är det inte försenad så kommer den precis i tid (vilket är supersällan) men då brukar jag alltid stå i busskuren. Men NEEEJ, inte idag. Idag när jag gick ut en minut senare än vad jag brukar, just idag då kommer bussen en minut tidigare än vad den ska.. Jävla skit mög! Hade den kommit när den skulle, ja, då skulle jag hunnit med den! aaaahh..

Boooring!

Mina kompisar är rätt tråkiga ändå, nu när man tänker efter. Vi har inte gjort så mycket denna sommaren, vi har för det första knappt träffats och när vi väl träffats så har de varit på lördagskvällarna/nätterna för vi ska festa. Och då super vi mest, sen stressar för att hinna med bussen. Kul eller?
Nja, ibland kan de ju vara kul att festa men man vill ju hitta på andra saker. Så nu känns det som vi ligger i ett litet dö-läge.

Jag och en kompis tyckte vi skulle hitta på mer med varandra, men det krockade lite eftersom hon + en till ska resa nu i 3 veckor. En till Berlin, den andra till Danmark och sen ska båda till Kos (skulle följt med dit, men jag va inte säker på pengarna..). En umgås bara med sin kille, en jobbar hela tiden och när vi väl träffas ja då vill hon antingen ha med sin pojkvän eller så lämnar hon oss rätt tidigt för att åka till honom. HUUUUR KUL ÄR DET DÅ?
Så jag + 2 andra bestämde oss för att åka typ landskapet runt idag, men nej då ville den ena inte (hon sket ifall vi gjorde någonting eller inte, hon ville dessutom med sin pappa till en marknad några städer härifrån). Den andra skulle hälsa på sin lillasyster på hennes jobb efter hennes körlektion.
Tur det regnade idag, annars hade jag fan fått spel!

Menmen, de får resa och jag får hitta nya kompisar. Kompisar som vill göra någonting om dagarna! AAHHH..

Another story!

Jag är dum ibland, eller nej, jag är dum ALLTID..
Vet ni vad jag gjorde nyss? Inget bra iaf. Jag bjöd typ precis hit en i D:s fotbollslag, haha, vi kallar han C. C och D har gått i högstadiet tillsammans, parallellklass. Och på midsommar förra året träffade jag C för första gången, men vi började inte snacka med varandra förrän min 19års födelsedag.
Sen dess har vi typ träffats 3 gånger, en hos han (avsugning), en i min källare (avsugning) och en hel natt i hans bil (umgicks som kompisar). Men jooo, jag bjöd in honom. Men jag har aldrig haft en kille här hemma.. och pappa sover och jag ska på möte klockan tio imorgon.
Sååå, för det första vill jag inte att ett booty call ska bli första killen som träffar min mamma. SPECIELLT inte halv ett på natten. För det andra, vågar jag inte för vill inte att pappa ska vakna. Och för det tredje behöver jag sova!

Så nu ändrade jag planerna, så de blir ingenting. Gjorde så att han blev rädd för pappa ist, elak jag vet. Men nu kan jag sova iaf, och vakna i tid imorgon utan dåligt samvete om att jag gjorde nått jag EGENTLIGEN inte ville under natten.
- Fan vad jag saknar D, de märks när jag ber killar jag inte vill träffa så ofta komma hem till mig. Speciellt HANS kompisar, ha ha..

Var tog motivationen vägen?

Så himla mätt jag är, det är knappt klokt.
Började typ banta för några månader sedan, hade gått upp typ 10kg på 3år så fick nog och tyckte det var dags att göra någonting åt det! Så började med naturdiet drinkar, till frukost och till middag. Lunch åt jag som vanligt på jobbet. Och jag gick totalt ner 8 - 9kg, jävligt duktig må jag säga då jag annars inte brukar klara hålla det jag lovat mig själv. Under den tiden skaffade jag gym-kort också.
Men när jag gått ner tillräckligt blev jag lat igen, jag vill gå ner ytterligare 5 - 10kg så att jag når min drömvikt men jag typ orkar bara inte. Jag började äta igen, jag sket i att gå till gymmet och sen slutade jag på jobbet också. Klockrent eller hur?!

Och nu har jag börjat tänka "åh, jag måste gå till gymmet imorgon", eller "åh, jag måste sluta äta glass/pizza/hamburgare m.m) men sen dagen efter ja, då sitter jag är med en hamburgare i handen utan att ha gått till gymmet. För att jag helt enkelt inte orkade..
Men jag vill ha den där glöden som jag hade för 4 månader sedan, bara bestämma mig för att sjunka i vikt och sedan också göra det. Men jag vet inte hur jag ska få tillbaka den bara, det som är problemet.

Jo, anledningen till att jag skriver detta inlägget är FÖR att jag har blivit lite nojig över att siffrorna på vågen börjar klättra (inte så myyycket än, men ändå). Och så kom jag på mig själv med att äta mcdonalds i söndags, i måndags och igår, sen pizza idag. Inte okej, inte alls okej!

Sleepover.

Det känns som att jag inte kan vara ifrån min familj några dagar längre. Nej, det är inte så att jag direkt saaaknar dem utan det är mer att det känns som direkt när jag kommit hem så blir jag på helt konstigt humör. Som att allt de säger eller gör gör mig förbannad när det egentligen inte borde göra det :S

Har varit hos min kompis sen i måndags, det är därför jag inte skrivit på dessa dagarna som gått. Vi planerade min och två andra kompisars födelsedagsfest i måndagskväll, sen åkte jag direkt med hem till en annan kompis efter det. Sen igår åkte jag och denna kompisen + en till kompis till stranden, eller ja det är ju inte direkt stranden men vid havet om man kan säga så istället. Och sen idag åkte jag hem, och direkt när mamma tilltalade mig så blev jag helt irriterad. Som att hon ställde dumma frågor och bara var allmänt ivägen, stackars mamma. Tänk att hon praktiskt taget är TVUNGEN att leva med mig, haha.
Är skit hungrig, så skickade iväg min lillasyster att köpa pizza. Fancyfancy en onsdag but then, why not? :D

xoxo // someone somewhere in universe

Jag duger nu va?!

Hatar såna killar som man duger för när de inte har någon annan på gång.. Snackat med en kille ett tag (2år) och jag va intresserad av honom förr, men han gjorde det rätt klart för mig att han inte ville ha MIG.
- Jag ska inte ha förhållande förrän jag är 30. 3 månader efter är han tillsammans med en tjej, som senare blev råkade bli min vän. Så jag sket i han, efter ett tag.
Och under den tiden skrev han inte eller något sådant, meeen sen när det tog slut mellan dem ja då dög jag för honom igen. Vi skulle träffas, vi skulle umgås och sådant. Men jag visste ju egentligen vad han ville, så det blev ingen träff. Istället såg jag han som en väldigt bra vän istället. Har få killvänner, så kunde lika bra ha han under den titeln.  

Sen började han hålla på med henne igen (för typ 3 månader sedan) och då glömdes jag bort igen. Men hon var inte intresserad, och nu duger jag igen. Fun hah?! Men oh no, jag är ingen "tag and bag" som han säger.
Det roliga är dock, han och D, de är typ bästa vänner. Ojoj, så kan det gå (A)


Liar, liar pants on fire!

Får ni någonsin känslan av att era kompisar ljuger för er, eller kanske inte ljuger men inte berättar hela sanningen? Som t.ex när kompisarna säger att man ser bra ut, att det inte är något fel på ens näsa. Men så tycker de egentligen att den är alldeles för stor. Men de vill inte säga det till dig för du inte ska bli ledsen.
Eller tycker de verkligen inte att det är något fel på den?

För jag är sådan, jag kan sitta och säga till min kompis (beroende på hur nära vi står varandra dock) att de t.ex inte alls gått upp vikt, ja iaf syns det inte. Men det syns lite ändå. En del av mig gör det för att jag inte vill såra min kompis, jag vill ändå hon ska vara glad och leva livet. För det är egentligen den iställningen man ska ha. Men en del av säger tvärtom för jag är glad att det har hänt. Att den personen inte ser så perfekt ut hela tiden..
Men det beror väl på vilket humör jag är på, och vilken relation jag har till personen (hur bra kompis jag är med den).
Men jag börjar bli ärligare, det är en sak jag kämpar med varje dag. Våga stå för vad jag tycker!
Tycker alla borde göra det.. skona inte någon annans känslor för att du är rädd att du får skiten för det. Personen respekterar dig betydligt mer om du är ärlig. Men samtidigt kan man linda in sanningen i en filt, så att sanningen inte smället för hårt ;)

Fläckigt.

Idag har jag varit ute med pappa och äldsta lillasystern, ville kolla bikini på lindex. Hittade en där förra året, men den är prickig och eftersom jag köpte nya bikinitrosor i år som är randiga så vill jag ha en enfärgad bikini. Då helt svart. Men de hade självklart ingenting, varför var jag förvånad? :S
Dock testade jag en, bara för att testa kupan. Och när jag stod där inne i omklädningsrummet, ja ni kanske vet hur det är? Man vänder och vrider sig och försöker se hur ens kropp ser ut i andras ögon. Och jag fick spel.. Brukar alltid få det när jag ser mig i sådana speglar. Fullt av leverfläckar, som om någon typ hade en pensel med brun/svart färg och kastat det emot mig. Och min rygg är fyrkantig, och inga höfter har jag.
Mitt självförtroende/min självkänsla bara brast, sen dess har inte jag kunnat tänka på något annat. Och när vi väl lämnade lindex så började jag kolla på alla andra tjejers ryggar.

Jag har aldrig trott jag såg skit bra ut, men jag har alltid tyckt jag varit helt okej. Att vissa andra haft större problem med utseendet än jag, har alltid gillat mina tänder (vita och raka, inga glapp) och mitt hår (långt och glansigt). Dock börjar mitt hår bli rätt tunt efter mina färgningar den senaste tiden. Vilket påminner mig om att jag ska kolla på priorin.se efter detta inlägget.
Det jag varit minst nöjd med har alltid varit min näsa, mina korta ben, mina extremt stora bröst och min mage. Men nu kanske jag har mer jag behöver dölja?

xoxo // someone somewhere in universe

Movietajm.

Har kollat film halva kvällen, eller hela beroende på när man anser kvällen börjar och slutar. Kollade först på spread (L.A gigolo) och efter det blev det switch (pappa på burk). Jag både älskar och hatar sådana kärleksfilmer, älskar dem för att jag tycker kärlek är gulligt och jag vill ha livet som de har i filmerna (det löser sig alltid). Hatar dem gör jag för att jag inte har det så som de har de i filmerna (det löser sig aldrig)..
Men okej, spread slutade ju inte direkt så som vanliga kärleksfilmer alltid gör. Men jag tar gärna honom istället, Ashton Kutcher är så jävla snygg!

Bröstförminskning??

Jag har relativt stora bröst, jag köper bh i 80 - 85dd men egentligen har jag 80f.. Men 80f finns ju inte i vanliga butiker som kapphal och lindex, där jag är tvungen att köpa mina bh:ar. Det är bara där de har plus-size till billigare pris tyvärr. H&M är ju extremt små då där kan jag GLÖMMA att någonting handla bh eller bikini.
Och nu vill jag ha ny bikini, jag vill kunna använda axelbandslösa bh:s och axelbandslösa klänningar och toppar. Bikini är extremt svårt att hitta, en som ser bra ut och samtidigt lyfter upp.. Och axelbandslösa kläder jag kan ju glömma, mina bröst hänger lika mycket med den som utan :/

Jag har funderat rätt länge på bröstförminskning, meeen när jag tänker så tänker jag inte bara på vad JAG VILL utan på massa saker runt om. Jag vill ju fortfarande ha någorlunda stora, så jag inte ser helt platt ut. Och dessutom vill jag inte se tjock ut, så de innebär ju att jag måste gå ner lite i vikt. Typ 5 - 10 kg, det är kanske inte direkt mycket MEN det är svårt :(
Sen vad killarna hade tyckt, för det känns som det är enda anledningen till att jag får uppmärksamhet.. just för att jag har så stora bröst. Och om det är enda anledningen vill jag då ge upp den och bli nobody?!
Hade D fortsatt träffa mig om jag minskat dem? Han har ju sagt att det är självklart att han skulle men skulle han gillat min kropp lika mycket?
Det handlar inte om så stor förändring, jag vill ha typ en vanlig d-kupa.. men det är ju ändå förändring.

Jag vet att jag inte borde bry mig vad någon annan skulle tycka, så länge jag är nöjd. Men när jag inte ens vet själv, hur väljer jag då? HUR GÖR JAG DÅ?! :(

xoxo // someone somewhere in universe

Sex-leksak.

Har precis kollat in massa videos på youtube, det händer typ en gång var tredje månad. OM jag inte kollar trailers vill säga. Men idag blev det bombningar med Nick Cannons wild n out. Älskade det programmet.. Kollade alltid på det, mtv va min favoritkanal just då. Guess why? :D Hade velat se om allt, fast på tvn vill säga. Men de sänder väl inte det igen och dessutom har jag inte mtv, de bytade ju ut det mot tv11. Men ändå har många av mina kompisar mtv kvar.. orättvist!

Det är illa när man inser att man bara är en sex-leksak åt killarna. Ja, jag har stora bröst och tyvärr tror jag det bästa om alla.. men ska jag vara ett offer för det? Jag vet jag borde bli tuffare och våga säga till, men jag är för blyg och för snäll för det. Jag vill att alla ska älska mig, att alla ska gilla mig. Hur lät är det då att säga nej? Jag tror ju att killen ska inse hur bra jag egentligen är och typ "stanna" hos mig.
Tänk om de kunde haft hjärtat att låta mig vara om de inte vill något seriöst, då kanske jag inte hade mått såhär. Men samtidigt hade jag nog sett mig själv som en looser som aldrig kommer träffa en kille.. för let's face it. Hur många killar hade velat träffa mig på det seriösa sättet? Nu får jag åtminstonde närhet, även om det inte är den närheten jag vill ha!

Utseendet = viktigt?

Nu är det helg, som så många gånger förr. Men vad gör det, jag har helg varje dag ju xD
Idag försökte jag mig på att göra en fiskbensfläta, det gick väl sådär. Mitt hår va inte särskilt sammarbetsvilligt så hår-bitarna man ska ta blev alldeles för tjocka xD  tyvärr..
På sista tiden har jag börjat bry mig mer och mer om utseendet. Förr kanske jag brydde, men gjorde ingenting åt det. Nu har jag börjat shoppa mer kläder, ha sminket på ett annat sätt och jag vågar t.o.m gå ut i kjol eller klänning. Försöker få så mycket inspiration som möjligt, sem blanda det till min egen stil. Och på sista tiden har jag velat ändra min frisyr lite, har alltid plattat och nersläppt men gillar när folk har inbakad fläta i luggen. Så det försöker jag mig på, och när jag går ut brukar jag ha uppsatt (förr HATADE jag att ha håret uppsatt, om det inte var fett vill säga men då kände jag mig extremt äcklig bara!).

Men det känns skönt att man ändras lite, men ibland undrar jag om jag inte fokuserar lite för mycket på utseendet ibland. Vi får se, kan kanske hålla det på en jämn nivå istället :)

xoxo // someone somewhere in universe

Uttråkad!

Dagarna går såå långsamt, det händer ju aldrig någonting..
Bara sitter här och väntar på att man ska få gå och lägga sig igen, väntar på att man ska orka ta tag i sitt liv, orka leta jobb, orka fixa cv, orka träffa ens kompisar m.m. Men man orkar ju inte, VARFÖR? Jo, det ska jag berätta. Det är för att man har varit arbetslös (okej nu har jag inte varit det så länge, meeen ändå) och då bara sitter man hemma och slappar. Man vänjer sig vid den livsstilen och när det väl händer något så har man kommit in i en rutin som man vill bryta men inte orkar.. LATMASK kallar jag det :(

Jag har typ bara varit arbetslös 3 veckor, men jag är ändå så j*vla trött på det. Men sen samtidigt vill jag inte börja arbeta förrän augusti, man vill ju ha lite sommarlov. Nu när man ändå har chansen att ha det ;o

Pojkvän, de lär jag väl aldrig få.

Är de bara jag som hatar när folk inte svarar?
Jag vet att jag inte ska smsa mer, och jag ska va stark. Men kan ändå inte sluta störa mig på att han verkar ha skit svårt för att svara :S Det är irriterande.. Men jag hoppas verkligen att jag lyckas glömma hans nummer, och typ han om några veckor. Vill han inte svara, så ska han inte behöva det.

Dagen tanke har varit - "jag kommer aldrig få en pojkvän". Yes that's the fact, jag har aldrig varit tillsammans med någon. Jag har gillat några och typ varit kär i en, och den där ena är D. Det är självklart att jag vill ha pojkvän, och varje gång jag träffar en ny så börjar tankarna på hur vårt liv hade kunnat se ut. Det är inte lätt att vara 19år och ha sådana tankar.. Vill verkligen inte tänka på det, vill vara lycklig över att vara singel men jag är inte det tyvärr :(
Sen har jag och min kompis tänkt åka till USA som aupair nästa år (om vi får jobb detta året vill säga) så då är det väl inte ens lönt att bli kär här?
Men det känns hopplöst, de jag varit intresserad av har aldrig varit det i mig. Det har alltid handlat om sex eller avsugning. Är det allt jag duger till? Den känslan tanken börja fastna i huvudet nu. Jag borde verkligen ändra livsstil, JAG MÅSTE BLI STARK! Så, will I ever find someone that will like me?

Jag ska bli stark!

Det var en rolig/tråkig natt igår, haha. Vi började förfesten hos en kompis, sen tog vi bussen till grannstaden som tog världens omväg igår så det tog överlång tid. Men på själva stället var det inte så roligt, tyvärr. Bästa med kvällen var väl att man fick se swingfly :)
Sen tog vi bussen hem vid ett, vi orkade inte stanna längre (för tråkigt). Vi stannade uppe i stan för att snabbt dra in på Mcdonalds och köpa lite take-out. De bestämde sig för att ta taxi hem, och eftersom de bor tvärsöver stan så ringde jag min mamma. De slutade med att hon lämnade av dem också.
Kom hem, la mig i sängen och åt min natt-mat, och sen somnade jag efter det. Med smink och utan att borstat tänderna, och det är inte min stil att göra så ;o  hur trött jag än är så borstar jag alltid tänderna och tar alltid av min sminket!! Men igår hände det, men det kändes skönt för en gångs skull.

Sen råkade jag skicka iväg ett sms till F.. Eller ja, råkade och råkade. Jag valde mellan att inte göra det eller göra det, och tyvärr skickade jag iväg ett. Men tror ni han svarade? Neej, de gjorde han absolut inte. Men min kompis som smsat honom typ 30minuter före mig kunde han svara. Känns surt, meeen denna gången orkar jag inte sms-bomba honom. Vill han inte svara så ska han inte behöva det, så nu ska jag bara glömma hans nummer sen behöver han aldrig höra av mig mer.
Japp, så får det bli. - JAG SKA BLI STARK!

xoxo // someone somewhere in universe


Nude!

Jag är inte så mycket för nakenhet, jag blir generad rätt lätt. Så när jag är med en kille och han försöker klä av mig så blir jag helt stel och undrar vad han tänker. För det är ju inte direkt många jag trivs med sin kropp, jag är en av dem. Vissa gånger älskar jag min kropp (oftast när jag är ensam och kollar mig i spegeln) men andra gånger gillar jag den inte alls (speciellt när någon annan ska se den).
Meeen hemma, då kan jag gå runt endast iförd bh och trosor. Helt öppet! Och nu när ingen är hemma och jag precis duschat så sitter jag i trosor och handduk virvlad runt håret. Helt awesome! :D

Mamma och äldsta lillasystern lämnar den minsta lillasystern uppe i stan, hon ska nämligen på kollo i 2 veckor. Rätt skönt faktiskt, har inte snackat med henne på minst en vecka men ändå. Och nu ska jag börja sminka mig tror jag, ska ju ut ikväll. EN ONSDAG, whoopwhoop.

xoxo // someone somewhere in universe

HTC

Kom visst tillbaka lite sent, inte för att jag har gjort någonting speciellt utan jag har inte tänkt på bloggen ikväll bara. Så kanske ska uppdatera lite om mobilen? Mitt bud på w890i:an räckte inte särskilt långt, när budet gick över 460:- så gav jag upp. Visst det är inte särskilt mycket pengar om man tänker så, meeen den är begagnad så jag lägger inte hur mycket som helst om jag ska behöva byta ut massa saker på den ändå.
Så jag behåller HTC:n, har faktiskt inte sådan ångest som jag hade innan. Den har verkligen lagt sig, känns superb! :D

Seeen ännu än rolig grej, jag har läsare. Eller åtminstonde för en dag. Men det är alltid någonting.
Fick två kommentarer på förra inlägget, så om jag inte svarar på er blogg så svarar jag tillbaka i samma inlägg. Om ni skulle vänta på svar vill säga :)  Just to let you know!

Men det börjar bli sent, haha även om jag är arbetslös. Men sen är det inte så mycket på tvn vid denna tiden heller, så vad vore då bättre än att sova? ABSOLUT INGENTING.


:|

NU HAR JAG LAGT ETT BUD PÅ W890I:an :|  Och jag ligger just nu överst, så kanskekanskekanske får jag den. Och då lämnar jag tillbaka htc:n i veckan, oöppnad :)  Men får jag inte den får jag väl behålla htc som min nya bebis (om den någonsin kan ersätta vad w890i:an betytt för mig). Tror inte det, men då får jag ge den en ärlig chans.
Usch, kommer tillbaka in på datan om några timmar igen. Pappa slutar snart jobbet, och han gillar inte när tvn eller datan är igång när han kommer hem. Så får öppna den sen igen. Håll tummarna för mig, *hållerhåller*..


VAD SKA JAG TA MIG TILL?

Köpte en mobil idag.. Det blev HTC gratia. Meeeen, bara ett problem! Jag vet fortfarande inte om jag vill ha den :(
Och w890i ökar i pris på tradera nu så vet inte om det ens är lönt att lägga pengar på den. Annars har jag 4 dagar kvar att tänka för det är då den sista mobilen går ut, och den ligger på 300:- redan nu. Den verkar vara populär hos mer än mig. Och den jävla HTC kan jag inte öppna än isf, för skulle jag vilja lämna tillbaka den så måste jag göra det i obruten förpackning!

Ska jag lämna tillbaka den, få tillbaka 2000:- köpa en mobil för 500:- och sen kanske nya högtalare till datan för 300:- då sparar jag iaf 1200:-. Jaaag vet inte, så jävla irriterande att ingen läser denna bloggen egentligen. Hade verkligen behövt hjälp med detta valet (jag borde aldrig få två valmöjligheter, för jag kommer aldrig fram med ett bra svar).
Och om jag nu verkligen hade velat ha htc:n så borde den varit öppnad nu och ångesten borde inte finnas här. Jag borde istället älska min nya fina mobil, eller?!

xoxo // someone somewhere in universe that don't know what to do

Vilken mobil??

Godkväll kanske jag borde säga idag, det är ju trots allt strax dags att sova. Jag kollar fortfarande på mobiler, står nu mellan sony ericsson w890i (min förra) eller HTC gratia. Fastnat för en lite touch nu, men vettifan just pga att det är touch :(

Sen även om det bara gått 4 dagar sen D åkte så saknar jag honom faktiskt, inte sex-way utan närhet-way.
Och har tänkt rätt mycket på F de senaste dagarna, vill smsa honom, vill träffa honom men jag borde vänta.. and it kills me little. Tur att jag har lite som distraherar mig om dagarna - ARBETSFÖRMEDLINGEN!

Jao, får återgå till att tänka på mobilen.. Gratia verkar vara en utgående modell så borde passa på NU om jag verkligen vill ha den. Men samtidigt kostar den 2.000:- så ja, u get it. Sen w890i har jag velat ha tillbaka skit länge nu och kan få den för under 500:-, men då känns det som jag går tillbaka i tiden liksom. Får se, 20timmar kvar att tänka! yey me.

xoxo // someone somewhere in universe

Looking for ya!

Jag letar efter en ny mobil, eller man kan kanske inte kalla den ny.
Jag blev av med min gamla mobil på min student förra året, jag la väskan åt sidan för att fira lite med tanke på att ta upp den väldigt snart igen. Men jag glömde väskan och mobilen blev snodd. När jag kom tillbaka dagen efter hade vaktmästaren hittat min väska, men det enda som var kvar var en deodorant, busskort och min jacka. Någon hade alltså tagit alla mina kort (id, skol-id, bankkort, partykort m.m), mina plåster och min älskade mobil.

Jag älskade verkligen den mobilen, men insåg självklart det inte förrän den saknades. Men den är helt försvunnen, modellen alltså. Jag letar överallt, och just nu hittar jag den bara på tradera.com. Får se om jag vågar köpa den över nätet. Annars får jag väl leta efter en billig och snygg touch-mobil. Men jag viiill inte ha en touch, gillar inte idèn med att ha en egen sådan.

Men om någon nu skulle råka läsa detta, så snälla om ni vet någonstans där jag kan få tag på en sony ericsson w890i silver så säg till mig! Snälla :(  vill verkligen ha tillbaka den mobilen.


Be twisted.

Sista dagen denna veckan, eller är det första dagen på veckan? Jag säger iallafall att det är den sista. Söndagar brukar vara så tråkiga, så varför vill man börja med en sådan dag? Nej! Därför avslutar jag med en sådan istället, "vilodagen".
Fast jag har inte vilat idag, jag vaknade klockan ett för jag orkade inte resa mig ur sängen när jag vaknade första gången vid tolv. Sen började jag praktiskt taget städa direkt, först mitt rum och sedan dammsugade jag resten av lägenheten med undantag av mina systrars rum. Det rummet får de sköta själva!

Kollar på tv nu, så ska fortsätta med det.

xoxo // someone somewhere in universe


Animerat.

Jag är inte mycket för animerat, men idag har jag kollat på en animerad film 2!! gånger och faktiskt gillat den. Kollade på Prinsessan och grodan med min äldsta lillasyster, eftersom vi blev avbrutna tidigare idag av pappa och av maten så laddade jag ner den på datan. Så ja, den slutade nyss. Men bra va den :)  Kanske ska testa och se den Tangled, många säger ju att den också ska vara bra.

Sen nu under filmen så tänkte jag lite på F, att jag ville träffa honom och så. Men måste hålla mig undan så han inte tror att jag är ett totalt psyko.. Får vänta någon vecka, kanske månad? Får se om han skriver först eller hur det blir. Bara att denna gången har jag lovat mig själv att vara stark, vara uthållig. Så inget sms på MINST 1 vecka. Inget sms denna veckan (bara söndag kvar) och inget sms på HELA nästa vecka. Absolut inte!
Men tänka får jag lov, jag och min fantasivärld är så jävla typisk. Kanske berättar om den någon gång?!

Nej, men nu ska jag nog sminka av mig (sminkade mig för att jag skulle dra ut med några kompisar från min förra klass men eftersom regnet stod i backen så backade jag ur det också, äääven om det blev blå himmel lite senare och de sa att jag fortfarande kunde joina).

Gordon Ramsey's kök nästa?

Har precis ätit, and guess what? Det var jag som lagade den. Fläskfilè, pommes frittes och sås. Jag är inte den som brukar hjälpa till så mycket hemma och de uppgifter jag har är typ städa mitt rum och dammsuga lägenheten en gång var femte vecka. Men vi är en familj så det är väl självklart att jag hjälper till då. Men annars är vi som en "vanligt" svensk familj, bortsett från att vi är 3 barn och alla är flickor.
Mamma lagar mat, pappa jobbar och vi barn klagar :)  Men idag hade mamma ont i huvudet, så jag och pappa bestämde maten och när han kollade tv så fixade jag i köket. Och gott blev det!
Men om jag nu någonsin får en kille så hoppas jag verkligen att han kan laga mat, för att göra sånt varje dag hade nog dödat mig tillslut. Han och jag kanske kan dela den uppgiften?! Vafan, varför ska jag någonsin flytta hemifrån egentligen? Här betalar päronen räkningarna, de köper maten, de fixar alla papper som behöver fixas, jaa egentligen så fixar de allting. De enda jag behöver bidra med är en hjälpande hand med städningen OCH typ 1000:- varje månad. Ööööver skönt!

Hon som va sur på mig för att jag inte följde med till stranden, hon smsade mig innan idag och frågade om jag skulle med till en fest/discotek som vi brukar gå till på lördagar. Jag sa ja, för jag va ändå lite sugen. Men när jag kom ut ur duschen så spöade regnet ner och då tappade jag lusten totalt så jag smsade och sa att jag hoppar över det idag. Men nu är det uppehåll och nu ångrar jag mig lite. Vad fan ska jag göra denna lördagen egentligen? ABSOLUT INGENTING, sååå fan att jag sa nej! Hade kunnat sminka mig nu och klä på mig snabbt som fan, men eftersom jag precis ätit så känner jag mig helt uppsvälld och då är det inte heller direkt kul att gå ut.
Jag får väl stanna hemma med familjen och hoppas på att vi sticker ut nästa helg också!  *håller tummarna*

xoxo // someone somewhere in universe

Fylletaxi.

Fredag idag och en riktigt tråkig sådan! Händer absolut ingenting, och vet ni hur jag vet det? Jo för jag är fylletaxi idag åt pappa. Och när jag är det så måste jag planera dagen efter när jag ska lämna och hämta honom. Och eftersom han aldrig berättar exakta tider så får jag göra absolut ingenting mer än vänta på att han ska ringa..

Visst en del av mig klagar, men andra delen klagar inte. Jag älskar att köra bil, verkligen jag gör det. Tog/fick mitt körkort i december och eftersom jag inte har egen bil så får jag passa på så mycket jag kan när jag väl får "låna" pappas bil. Han har sådan 24-års försäkring, och eftersom bilen är ny så tillåter han mig bara att köra den när jag ska hämta mat (pizza, hamburgare.. skräpmat helt enkelt) eller när han ska supa. Men när jag sen hämtar honom så brukar han vara riktigt jobbigt, så det är lite sisådär roligt då.
Jag hade gärna kunnat köra bil som yrke, typ budbul eller kanske taxi? Fast då behöver man taxi-körkort och egen bil att köra runt i. Och det har jag definitivt inte råd med. Så jah, får se mig om i budbilsbranchen och hoppas där är något man kan söka till :)

Så, då finns de väl inte mycket mer för mig att göra än sitta och vänta på att han ska ringa. De lär väl bli om någon timme så kanske ska starta en film eller något att sysselsätta mig med så länge.

xoxo // someone somewhere in universe

RSS 2.0