Svaret!

Träffade min älskade kompis idag, fyfan vad jag saknat henne. Och typ 4-5 timmar räcker, det behöver inte vara mer. Även om det hade varit kul att träffas lite längre, men hon skulle till sin pojkvän som inte bor i samma stad som oss. Fick även veta att de kanske snart ska flytta ihop, I WILL MISS HER <3

Fick även snackat en maaaaassa. Har uppdaterat henne om allt som hänt de senaste månaderna som hon varit helt off. Och jag skickade iväg smset till F, och han svarade. Ska bara hitta det smset han skrev så ni får reda på ordagrant vad han skrev :$

Jag - Vill du fortfarande träffas eller är det loppet kört? :$
F - De e klart jag vill träffa dig! Men inte när du går på som att du ska döda mig :P

Blev relativt glad då, man ska nog vänta ett tag innan vi träffas haha. Så detta hinner lägga sig, kanske till och med glömmas?! Man får ju hoppas på det bästa :)

xoxo // someone somewhere in universe

En runda med tankar

Jag tror att jag ska gå och lägga mig snart, känns som att jag hade behövt det. Ska träffa en kompis imorgon, inte träffat henne på ett tag så vi ska antagligen uppdatera varandra om vårt liv.
Sen ska jag bestämma mig om jag ska våga smsa F igen eller inte, typ fråga om han fortfarande vill träffas eller om det loppet är kört. Gick ut med mamma och hunden vi passar, men kom inte på vad/hur jag skulle göra :(

Jävla skit, varför ska man alltid ha alternativ? Mycket enklare om livet bara hade ett svar! Tänk om jag skickar iväg det meddelandet, och han inte svarar? Då är jag tillbaka på ruta ett, och dit vill jag inte igen :(
Så får väl lova mig själv att OM jag smsar han, och han inte svarar så måste jag glömma honom. Ja, på något sätt iaf.

GODNATT

Waiting

Sitter här och väntar på att han ska svara. Men ändå vet jag att han inte kommer göra det, så varför väntar jag? varför hoppas jag?
Samtidigt försöker jag tänka logiskt, det är bara onsdag. Vi träffades i fredags/lördags, alltså för 4!! dagar sedan och jag har helt flippat ut. Han måste tro jag är helt störd, men det är jag ju också.. så han tror ju inte fel direkt.
Men hade ändå varit skönt om han smsade, om han svarade.

Jag vet att man alltid säger att det är han som är en idiot och blablabla, det är fel på han, det är han som missar något bra och sådant. Men i detta fallet, jovisst han är en idiot, men det är mig det är fel på. Det kan liksom inte vara fel på alla killar jag träffar, men jag typ tror det bästa om ALLA och jag går alldeles för fort fram. Och det funkar inte tillslut, som ni kanske märkt.
Det är som om man är kär, men samtidigt är jag det inte. Jag är kär i kärleken, men det visste jag ju redan om..
Det är fan tur jag ska träffa en kompis imorgon, så jag kan prata ut och ha kul och försöka glömma detta en stund! Värsta är bara att det är så nära honom.

Friends or enemies?

Tror snart jag blir av med alla mina kompisar haha. Hur kul känns inte det?
En är sur för att jag inte följde med till stranden, den andra är jag sur på för hennes betèende under midsommar, sen typ alla från min klass har jag knappt någon kontakt med längre. Får kanske flytta utomlands och hoppas på att man hittar andra kompisar, nytt kontaktnät maybe?!

Sen.. F hörde av sig imorse, säkert bara för jag vaknade upp och tänkte absolut inte på honom. Men jo, där på mobilen fanns ett sms från han. Att han inte förstod mig, ha ha?! Men vi skrev typ några sms (3 eller 4st) och självklart har han inte svarat sen dess. Men det får stå för han, kan inte påverka det längre jue.
Sen D åker utomlands imorgon, han åker till hemlandet. Så han försökte också få in en träff nu innan, men kan inte smyga ut direkt eftersom mina föräldrar är vakna och skulle jag berätta vem jag ska träffa så skulle de låst alla dörrarna. De HATAR honom, bokstavligt talat. Här hemma går han under namnet "Idioten".
De ordet är verkligen missbrukat, tycker jag säger det till allt och alla.

Men vi får se hur det går med kompisarna, och killarna. I will keep the blogg updaterad!

xoxo // someone somewhere in universe

Utnyttjad till MAX

Allt handlade bara om sex.. Tänk om han varit tillräckligt till man att berätta det från början?!  Då hade jag sluppit allt det här. Sluppit tänka så jävla mycket!
Bad min kompis smsa honom, och jofan han svarade. Känner mig så jävla lurad så det är inte sant, lär ta sömnpiller inatt bara för att sova. Att allt ska gå så jävla snett alltid.. är ingenting annat än en sexleksak.

FUCK YOU!

Vet att det är tjatigt

Just det, anledningen till att jag skrev det förra inlägget var för att jag börjar känna mig som henne nu! Skriver sms efter sms och kan fan inte sluta förrän jag får svar.. aaaah.

Historian

Jag och F började prata genom en förre detta kompis, vi busringde (typ för 9 månader sedan). Sen samma dag åkte vi till honom och hans kompis och träffade dem en stund. Sen andra gången hade jag precis fått mitt körkort och jag hade chefens bil eftersom hon var utomlands, så jag och min kompis hämtade upp han och hans kompis och körde runt lite i stan. Tredje gången åkte jag och min kompis hem till honom och hans kompisar och hängde där, kollade film och lite sånt skit.
Sen blev jag och denna kompisen, inte ovänner men inte vänner heller helt enkelt. Och han ville träffas men jag ville aldrig, hittade alltid på ursäkter. Såå, så ser den historian ut. Men som det ser ut så tog den slut igår också, sista smset från honom. That's life, men hur fan slutar jag tänka på det?! :(


Intuition

Jooo visst att jag klarade hålla mobilen avstängd.. Direkt efter duschen startade jag den igen, men precis som jag kände på mig så hade jag inte fått något sms. Känner mig så jävla lurad att det är sjukt,
"du har ingenting mer att vilja ha sen när du fått sex.."
"jooodå"

HA HA, my ass. Hade jag vetat att det skulle bli såhär så hade vissa saker inte hänt i fredagsnatt, bl.a hade jag sovit i min egen säng, jag hade inte haft sex, och jag hade definitivt inte åkt hem till honom med mina kompisar :S 
Jag hatar egentligen sådana killar, -sex och sen stick and no more conection to eachother!, men ändå är det sådana jag dras till hela jävla tiden. Hur slutar man med sånt? 
Det värsta är nog att han känns verkligen inte som en sådan kille. De känns som att han kommer svara och då kommer jag bara känna mig otroligt dum. Men mitt hopp är över, jag tror inte att han hör av sig igen det tror jag tyvärr inte. Önska bara min känsla kunde ha rätt.. 

fool me once, shame on you. fool me twice, shame on me :/


I'm the problem

Vet inte hur länge jag kommer orka detta ;o  jag plågar mig själv men vet fan inte hur jag ska sluta..
Jag kan ju inte sluta tänka, och varje gång jag bestämmer mig för att sluta vara så jävla sårbar så börjar jag lita på någon jävel och så blir det bara skit av det hela.
NÄR FAN SKA JAG LÄRA MIG? Inte denna gången verkar det som. FANFANFAN!

Kan inte idioten bara svara mig?! vad fan är problemet? - jo, jag :(  tyvärr är det väl så..

Dålig stil

Heej, jag är verkligen inte på tiptop humör idag. Min kompis blev sur på mig igår, hon ville dock inte erkänna det men jag märkte det direkt på hennes super "glada" sms. Hon
Hon ville ha med mig till stranden, och det är väl självklart kul att hon vill ha med mig. Men jag har mens och tycker inte direkt det låter lockande att ligga och svettas på stranden då. Men smsen slutade tillslut med att hon inte bryr sig vad jag gör längre. Vilken vänskap hah?!

Sen F, han sa ju igår att han ville träffas. Men han svarade aldrig när vi skulle träffas och det har han fortfarande inte gjort, riktigt dålig stil. För jag vet att han har sett mina sms, fyfan vad jag stör mig.. Det är väl fan bara att tycka på några knappar och säga "vi träffas av misstag" eller något om han nu inte vill träffas. ELLER bara säga att han inte vill träffas, hur svårt kan det vara?
Så nu har jag stängt av mobilen och ska försöka hålla den avstängd tills imorgon, men känner jag mig rätt kommer jag väl inte klara det. Vill han ska svara! Men det lär han väl inte göra :/ 
WHAT TO DO? får frispel....

xoxo // someone somewhere in universe

Bra vänner kan du hitta bakom varje hörn sa Gud, sen gjorde han jorden rund.

Jag ääär så trött, varit överallt i stan idag känns det som. Tog modet till mig och frågade F om vi skulle träffas i veckan and he said Yes. Så nu ska jag bara kolla när han är ledig också, hoppas på onsdag för det är den enda dagen som jag är ledig höhö.

Skulle egentligen varit med en kompis imorgon, vi skulle kolla om jag kunde boka typ flygbiljetter till mig så att jag kunde följa med på resan till Kos i sommar. Men hon vill hellre till stranden med en annan kompis (hon som betedde sig som skit under midsommar och som fortfarande inte bett om ursäkt?!). Och eftersom jag har mens så kan/vill jag inte följa med och då dissar hon mig istället för att följa ursprungsplanen.. najs friend? NOT.
Har ju gymkort och dessutom andra/bättre vänner så varför skulle jag inte hitta något annat att göra?

xoxo // someone somewhere in universe

Tankarna ligger kvar

Har ingenting att skriva i min riktigt blogg längre, för där skriver jag bara om vardagen men det känns som det som händer tar jag hellre upp här. För där döljer jag så mycket av mina känslor och tankar annars.

Det finns en kille, eftersom det finns några stycken som jag lär dra upp här så lär jag namge dem via en bokstav, så låt oss kalla denne D. Jag har träffat och snackat med D i 2år, vi började under midsommar 2009 faktiskt :)
Och ja, jag blev kär blablabla. Men han dissade mig rätt mycket, och han har mest varit ute efter sex (som alla andra killar i mitt liv). Så typ för ca. 1 månad sen var han hos mig (första gången någonsin, och vi var egentligen inte hos mig utan i tvättstugan i källaren) och vi hade ju sex. Men vi har aldrig användt kondom, och min mens har varit försenad i 2 veckor nu. Men fick den äntligen idag, hallelujah!

Men mina tankar är fortfarande hos killen jag träffade i fredags, vi kallar honom F. Jag funderar på att fråga han sen i veckan om vi ska träffas, men vet inte om jag borde? Kanske ska vänta tills han hör av sig, eller aah jag vet inte.. Såå om någon läser detta, hjälp mig, vad ska jag göra?! :(

xoxo // someone somewhere in universe


You spin my head right round, right round.

Något som jag hatar är när folk inte svarar mig..
När man smsar och idioten inte svarar, och sen går man in på facebook och så är idioten online. Så man testar och skickar iväg ett meddelande på chatten, men tror ni idioten svarar då? Neeej, några minuter efter har han status oaktiv. Nu har han gått online igen och fortfarande inte svarat.
Jag VET att jag inte borde bry mig. Men ändå kan jag inte hjälpa att tankarna snurrar runt i huvudet -"vad har jag gjort för fel?", "vi som hade kul senast", "han lekte bara med mig, precis så som alla andra".
Men det jag mest vill är att inte bry mig, men det är skit svårt.

Min kompis sa till mig att sluta tänka, men när man ska göra det så tänker man bara mer.
Så antar de blir relativt svårt att somna inatt..

En midsommar natt.

Det var midsommar igår och jag gjorde som jag gjort de senaste åren, firade den med mina kompisar. Det är alltid kul att träffa dem, men ibland kan det liksom bara bli för mycket.
Som t.ex en av dem har pojkvän och hon har svårt att välja mellan honom och oss. Och igår började hon hos oss och skulle senare dra vidare till honom, helt okej enligt mig. Men han svarade inte, och hon blev förbannad. Självklart att hon blev förbannad, men hon tog ut det på oss andra.
Vi försökte hjälpa henne, men hon drog och jag känner nu att jag pallar inte. Varför ska jag bli behandlad dåligt för hon är sur på sin kille? :S

Men när hon väl gått sin väg så stack vi andra vidare och mötte min kompis och hans kompisar. Sen drog vi vidare till hans place och fortsatte vår lilla fest där. När 3 drog hem valde jag och en till att stanna kvar, men det blev lite längre än vad det skulle. Hans kompis somnade, min kompis somnade och tillslut var det ju bara han och jag vakna. Vi spelade lite hockey, men tillslut drog vi upp på övervåningen. Kollade lite film, spelade klädpoker, lite korttrick tills jag låg i bh och trosor och han i kalsonger.
Vi torrjuckade lite mot varandra, men det slutade ju med att vi hade sex. Och sen somnade vi brevid varandra.
Och det kändes helt annorlunda, annars brukar jag bara bli påsatt och sen drar killen hem eller så skickar han hem mig (inte den killen som jag va med igår, utan en annan som jag brukar träffa).
Men liksom den känslan försvann sen när han och hans kompis lämnade av mig här hemma sen, som om han bara ville bli av med mig. Hann knappt öppna bildörren innan "hejdå" kom, men jag kanske bara tolkar de fel?!
Så nu får jag väl se vad som händer, hör han av sig eller blir det jag som hör av mig först? Fast han har väl inte så mycket mer att hämta hos mig? Visste att jag skulle hållt mig och skitit i sex. Typ bara runkat av honom..

Om det är någon som läser, vad tror ni om situtionen?

Det var allt för mig för denna gången, xoxo // someone somewhere in universe.

A new start, a new record

Hejhej, ni där utanför dataskärmen.
Ni vet inte vem jag är, och vet ni vad? Det kommer ni aldrig få veta heller. Det är så att jag har en annan blogg, där man kan se vem jag är och där jag pratar om min vardag. Men här tänker jag vara helt anonym och mer skriva om mina känslor och tankar. Sådant som jag inte kan/vill/vågar dra upp i den andra bloggen med risk för att bli jobbig och uttjatande.
Så det här kommer bli min fristad, komma bort och få prata av mig lite.

Det kanske är någon som kommer läsa mina inlägg, jag vet inte liksom. Men skulle det göra det kan ni alltid kommentera/hjälpa/stödja men ni kommer aldrig veta vem jag är och jag kommer aldrig veta vem ni är. Ingen förlorar på det, utan it's a win win situation.
Så, nu tänker jag bara säga välkomna till min blogg och mitt liv som sker någonstans här i universum!

RSS 2.0